Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Sophie - 6 september 2009 16:37

Det är verkligen det värsta som finns, helger. Ingenting att göra. Ingen att träffa. Bara sitta framför datorn alternativt äta en massa mat. Ofta båda delar. Det är så in i helvetes tråkigt så jag vet inte vad. Och deprimerande. Sjukt deprimerande. Jag mår bara dåligt av det. Börjar tänka en massa och skriver jättemycket som jag inte hade skrivit annars. En himla massa skit.

Helger borde förbjudas.

Skulle åkt till min farbror idag och hälsat på hans nya dotter. men det blir nog inte så, eftersom min mamma är ute och seglar just nu (!?). De skulle ha hämtat mig om tjugo minuter. Då hade jag iallafall haft någonting att göra.

Men nej. Fast det visste jag nästan redan. Att det itne skulle bli något. Jag är så sjukt paranoid ibland. Tror att alla lurar mig. För några dagar sen trodde jag att min lärare lurade oss när han sa att vi skulle på klassresa. Hade egentligen tänkt att strunta i att packa lakan och sådant.

Idag har jag gått och trott att mina föräldrar lurar mig när de säger att vi ska till min farbror. Och nu ska vi inte dit. Visst, jag fattar att de inte har lurat mig. Så dum är jag inte. Men det blev ju inget. Som vanligt. Ingenting jag har planerat blir av. Sånt gör mig förbannad. Jag klarar inte av förändringar.

Av Sophie - 6 september 2009 15:06

Gör någon form av utredning om mitt droganvändande innan jag flyttade till behandlingshem. Har gjort fyra papper där man ska kryssa i olika saker. På den ena fick jag 14 poäng. Har man 3 poäng eller mer så har man drogproblematik. Jag ljög till och med när jag svarade på vissa frågor. Har man över 25 poäng så har man missbruksproblem. Jag var bara 11 poäng ifrån. Jag tyckte att det var mycket. 14/44 är ju ingenting.

Haha, jaja, vem bryr sig?

Har mått jävligt kasst idag också, eftersom jag har pratat om droger med min kontaktperson utan att ha tagit några droger på jättelänge. Det är jobbigt..

Jag äter helatiden nu. Det är inte okej. Det är riktigt äckligt. JAG MÅR INTE BRA ALLS.


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards