Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under juli 2011

Av Sophie - 23 juli 2011 13:56

Smakade den vita chokladen nu, den med kaffesmak. Tänkte typ: "Det kan ju vara gott". Men fan, jag är i himlen! Det är alltså vit choklad med bitar av kaffebönor och pulver inuti. Helt insane!


 

Allmänt · Jag · Mat
Av Sophie - 23 juli 2011 04:02

Aj.som.FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN I två dagar ungeför, kanske tre, har jag haft lock för öronen. Igårkväll blev det värre på vänstra örat, så illa att det var riktigt störande. Lyckades i alla fall somna men nu vaknade jag för drygt en timme sen av att det gör f.r.u.k.t.a.n.s.v.ä.r.t ont i det örat, men locket är borta. Har googlat och det verkar vara från att jag har varit sjuk, eller, jag är fortfarande lite sjuk. Så nu har jag tagit Treo (inväntar effekt), sprayat nässpray, snytit mig och tryckt bebisarnas bitring som låg i frysen mot örat. Det gör fortfarande lika jävla ONT. Det man även ska göra är att ligga högt med huvudet när man sover. Men jag sitter ju upp nu och det har inte hjälpt.. Fan detta är ju helt sjukt. 

Av Sophie - 22 juli 2011 23:54

Ikväll har vi firat mig lite med lite mat, tårta som min brors flickvän har bakat, fast den var från honom. Haha. Jag fick en kompaktkamera, en liten röd. Min förra gick sönder, tror att det var för att det helt enkelt var dålig kvalitet. Men nu har jag en liten ny som jag kan ha med överallt och fota bebbarna med. Awesome! 

Jag fick även en vinröd liten plånbok av pappa som var jättefin, men som jag kanske ändå ska byta till en annan, får se. Ska kolla utbudet. Hä hä. 



Nyfödda lilla Joel

 

Av Sophie - 22 juli 2011 12:17

För nitton år sen föddes jag. Ja, ikväll är det nitton år sedan. Klockan 19.43 tror jag. Tio dagar för tidig var jag if you must know. Ah, i vilket fall så ska jag göra lite saker på min födelsedag. Jag ska plocka iordning på mitt rum, tvätta så mycket jag orkar och sen vid två kommer min farmor och hennes man Sven. Alltså gud, de är lite jobbiga. De kommer enbart för bebbarna. Men men, så är det. Ikväll ska jag nog äta sushi enligt mina önskemål. Var ett tag sen. Det är så ddagen kommer att se ut. Sen firar jag på riktigt med släkten den 30 juli, då är det namnfest kombinerat med födelsedagsfirande av mig. 


 

Av Sophie - 21 juli 2011 22:33

Inviger natten till min födelsedag med att smaka på chokladen jag fick från min mormor och morfar idag med posten. Två olika sorter, en vit choklad med kaffesmak som jag inte har öppnat än, och så denna som jag alltid får av min mormor:


Lindt & Sprüngli stracciatella

 


Bebisarna sover. Dock sover Samuel i babysittern så jag ska snart hämta upp honom och ge honom lite ersättning, sen får han sova hos mig i sängen eftersom de ju inte får plats att sova i spjälsängen ihop längre. I helgen åker vi till ikea så att jag kan köpa en till spjälsäng. 

Av Sophie - 21 juli 2011 18:53

Jag måste vara världens trögaste människa! Bebbarnas faster och jag hade bestämt att jag skulle komma över imorgon och titta på kattungarna och sådär.. Jag tänkte inte mer på det. Sen nu, när jag kollar på datumet idag, ser jag att det är den 21 juli. Jag fyller fan år imorgon. Min farmor ska komma och fika imorgon här, sen ska jag fira min födelsedag lite med familjen på kvällen. Hur dum i huvudet är man när man glömmer bort sin egen födelsedag? Hahaha. Åh. Nu blev jag glad iallfall, jag fyller år imorgon! Woho! Nitton blir jag.


Så här såg jag tydligen ut när jag fyllde arton

 

Av Sophie - 21 juli 2011 13:31

Håller på att låsa lite inlägg. Gamla inlägg alltså. Eftersom jag ska börja lägga upp bloggen på facebook tänkte jag. Men fan vilken tid det tar att gå igenom hela skiten! Har suttit sen i förrgår nu och har kanske tio sidor kvar. Snart klar med andra ord. 


Nu ska jag gå till ica och köpa fyramånaders-gröt till killarna. Ska försöka att ge dem lite, lite nu (fast de bara är drygt 3,5 månad) eftersom Samuel spyr så in i helvete. Kaskadkräks minst en gång efter varje måltid och oftast fler gånger. Dock ska jag blanda ut den med lite bröstmjölk tänkte jag, till att börja med. Lär nog behövas. 


 

Av Sophie - 19 juli 2011 17:00

Nyss hemkommen från bvc. Nu väger de ungefär 6,3 kg var! Helt sjukt ju. Och de fick sprutor, stackars Samuel vad han skrek. Men nu har de båda fina plåster och de fick varsitt såntdär tjock klistermärke med ögon som rör på sig. Ska sätta in det i deras fotoalbum! Gulligt som fan ju.

Mår lite bättre idag.. Inatt var dock rena helvetet. Barnen var hyfsat lugna och så, det var bara det att jag var så febrig och hade så ont i huvudet att jag inte ens kunde somna. Så nu har jag sovit idag någon timme eller två. Skönt! 


Hålla handen   

 


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards