Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under juli 2011

Av Sophie - 10 juli 2011 11:16

Ska snart in till stan för att kolla på ett skötbord och en säng jag hittade på blocket. Sängen vill de ha 700 för så jag ska pruta lite. Glöm att jag ger så mycket för en begagnad säng. Efter det ska jag, pappa och småkillarna på släktkalas, min kusin fyller två år. 


Lite nya bilder:


Joel








Samuel 


Samuel 







  Jag och Joel   

Av Sophie - 9 juli 2011 23:32

Någon som vet var man kan hitta mönster till de här underbart söta stickade bebis-underbyxorna eller vad man nu ska kalla dem? Vore evigt tacksam då jag har sökt en massa utan att hitta något som ens liknar dem.

 


Lägger upp en bild på Samuel som diskuterar något oförståeligt... Älskar förresten bodyn han har på sig.




 
Av Sophie - 9 juli 2011 23:26

Jag kan inte förstå var han får alla sina jävla texter ifrån. Så underbara. Jag pratar så klart om självaste Håkan Hellström. Lyssnar på albumet "2 steg från paradise". Och ja, jag KÖPER skivor, för att det är kul att ha i hyllan liksom. Mina favoriter är just nu Håkans "2 steg från paradise" och Rammsteins "Mutter". Underbart. Ska nog se Rammstein i februari, måste hinna köpa biljett bara..



Jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än

/Håkan Hellström - Du är snart där

Av Sophie - 9 juli 2011 13:30

Dör. Av. Värme. Så jävla varmt är det, har gått en runda med barnvagnen förbi Ica och sjön och campingen. Nu ska vi äta och sen drar vi till Ormeshaga för att visa upp killarna för pappas kompis och lite så. Bonnigt, haha.

Längtar till mammagalan i augusti! Ska bli awesoome, och sen fest efteråt! Första gången efter förlossningen blir det. Mamma passar bebisarna. Då kommer de avra så stora att de precis kan börja med lite smakprov. Ska bli spännande! 



 

Av Sophie - 8 juli 2011 14:54

Någon som är intresserad av ett par platåskor? Ganska så använda och repiga men inte trasiga alls och förutom reporna i mycket bra skick. 


http://www.odiumclothing.net/index.asp?main=/generated/article_188_0_0_0_1.asp&extra=0-0



 

Concord-108 , köpte dem på odium clothing för ca fyra år sedan.


   

 

Av Sophie - 6 juli 2011 23:24

Jag saknar min Mimmi så fruktansvärt mycket.. Jag har haft henne sen jag var typ sex månader gammal. Kan fortfarande inte fatta att hon är borta. Flera gånger har jag drömt om henne: Jag tittar ut i trädgården, där går en katt som ser precis ut som Mimmi. Alla säger att det inte är Mimmi, du ahr ju själv sett henne somna, säger dom. Men jag vet att det är Mimmi som går i trädgården, det är ju hon.

Är jag sjuk eller.. Kommer jag nånsin sluta se henne överallt? Det är tomt i källaren där kattlådan stod.


 

Av Sophie - 6 juli 2011 23:04

Woho! Idag kom inbjudningskorten till namnfesten för Joel och Samuel. Så jag har börjat skriva adresser på kuverten och imorgon kväll skickar jag ut dem. Yes, jag är sen, haha. Men men, så blir det.. Idag har jag och min bror fixat världens godaste mat på improvisation. Kyckling i ugn med nån sås på och bacon och ris. Sjuuukt gott, med sweet chili sås. Vi lyckades laga en normal måltid och samtidigt ta hand om mina småkillar. Underbart. Ikväll har varit ett helvete med skrik och sånt somd et alltid är på kvällen och morgonen. Nu har de somnat för natten så jag ska också lägga mig.


 

Samuel. Tjockisen

Av Sophie - 6 juli 2011 00:01

Ensam fyra dagar med killarna, allt går jättebra! Jag är jättestolt5 över mig själv och mina små bebisar. Jag har faktiskt handlat och lagat mat (stolt att jag har hunnit!) och dammsugit och tvättat och plockat in och ur tvättmaskinen och allt sånt som hör till. Nu sover de som stockar, undrar hur länge till? Jag borde ändå lägga mig fast de har sovit i två-tre timmar redan och vaknar väl när som helst. Blir så avundsjuk på alla som barn som sover typ 6-7 timmar i sträck på nätterna. Herregud vilken lyx! Som mest sover mina fyra, ibland fem timmar i sträck på natten. Fem timmar har väl hänt tre gånger sen de föddes så det är inte så ofta.. Men men, nu ska jag lägga mig!


Jag och Samuel


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards