Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under maj 2011

Av Sophie - 9 maj 2011 15:06

Insåg just att jag missade Nine Inch Nails för två år sen... JagFattar inte hur jag kunde sabba den chansen? Det var ju för helvete deras sista turné? Jag hade köpt biljett (till Arvikafestivalen) och jag hade allt planerat. Men torskade dagen innan avfärd. Hur dum i huvudet kan man bli? Jag gråter. Eller nej, jag gråter inte just nu, förutom inombords. Vill så jävla gärna se mitt favoritband. Tittar in på deras hemsida rätt så ofta om någon ny update om att de ska börja turnera igen. Nothing. Blä. Kasst. Nu är jag mamma till två underbaringar och jag vill inte spola tillbaks tiden, aldrig. Men jag vill justera lite i mitt förflutna. Vill ha sett Mr Trent himself med NIN. 


Wave goodbye
To what you were
The rules have changed
The lines begin to blur
She makes you hard
It comes on strong
You finally found 
The place where you belong

Av Sophie - 7 maj 2011 15:24

Idag kommer det folk, pappa fyllde år igår så nu ska det firas. Hamburgare på grillen osv. Jag är skithungrig. Om en timme får jag äta. 



   

Av Sophie - 6 maj 2011 12:18

Känner mig lite smått äcklig idag, har inte duschat på jag vet inte hur länge, det blir så när man är ensam med två alltså. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och det är väl ungefär vad som har hänt också. Två killar som kräks på allt de ser och inte ser. Man hinner ju inte städa förrän det är lika jävligt igen. Men nu måste jag, vi får gäster imorgon. Pappa fyller 42 idag så här skall det firas. Typ. Jag sitter och äter frukost nu, har inte hunnit. Eller ja, visst har jag väl hunnit men jag har sovit bort min feber så nu mår jag iallfall bra om man bortser från förkyldningen. 


Suddig som fan, jag vet. Vill bara påpeka att jag också kan vara söt :)

Av Sophie - 5 maj 2011 14:41

En tvillingmammas tio budord

Hittade denna lista på familjeliv.se

  1. Du skall icke köpa olika sorters bebisstrumpor, EN färg, EN modell - annars får du ett helvete
  2. Du skall inhandla kjol eller byxor med VÄRLDENS STÖRSTA fickor till dig själv - ty du kommer alltid ha famnen full (en nappflaska, 8 nappar, en matningssked och en mobil MÅSTE få plats. Minst.)
  3. Du skall icke räkna med att ha fina kläder. Om ni är på fest, ha på en kofta till barnen är i säng - sedan kan du ta av spyor och barnmat och visa en tjusig top under (visserligen med en V-formad spyfläck där koftan delade sig, men lite får man leva med)! 
  4. Du skall äta ditt dagliga bröd när du KAN - inte när du VILL (för då får du inget) 
  5. Du skall sminka dig i en optimal ordning så att du inte ser koko ut om du blir avbruten och sedan glömmer eller inte får tillfälle att göra klart (börja förslagsvis med concealer på påsarna under ögonen)
  6. Du skall icke vara lyhörd för dina barns behov. Du skall istället göra ett schema för när det är OK att ha olika behov och följa det. Annars kommer du aldrig att räcka till. Äta och sova gör de på bestämda tider, inte när de verkar hungriga eller trötta. (Och du kommer att märka att de blir synkroniserade och urnöjda med detta! Det tar bara olika lång tid att komma dit). 
  7. Du skall aldrig tänka i rättvisetermer när det gäller tvillingbebisar. Får du tillfälle att gosa och pussa på en av dem - GÖR DET! Ha inte dåligt samvete för att din andre guldklimp under tiden får ligga själv på filten. Nästa gång är det han som behöver dig 100%.  
  8. Du skall icke lära dina barn att vagnen rullar när de sover i den. Jätteskönt att gå ut att gå ibland men den tiden de sover kan vara värdefull att ha till annat också. Typ sova själv.
  9. Du skall icke köpa ETT paket blöjor, NÅGRA burkar barnmat eller ETT paket välling. Du ska köpa så MYCKET du någonsin kan bära och lägga upp lager som är enorma. Ty annars får du tillbringa lika mycket tid i affären som hemma. 
  10. Tänk gärna på vilodagen, du kommer definitivt att helga den. Men den kommer inte.
Av Sophie - 5 maj 2011 12:23

Anmälan var angående att jag är en dålig mamma. En stark oro för hur jag tar hand om mina barn. Enligt bloggen har jag skrivit att jag vill ta droger, att jag vill dricka, att jag klär dem för kallt, att min pappa inte bor hemma (wtf??) och att familjen inte riktigt orkar med situationen. Hm. Det enda av allt detta som stämmer är att jag "vill" dricka. Fast jag vet inte riktigt om det stämmer heller. Jag längtar inte efter alkohol, jag anser bara att det är okej att dricka ett eller max två glas vin/öl när man ammar. Enligt bland annat konsumentverket är ju det okej och man ska till och med kunna dricka större mängder men det vågar jag inte. Dock har jag inte druckit eftersom jag inte har haft behovet. Well.. Tråkigt när man får höra sånt här men det är ju faktiskt inte mitt problem. Synd bara att folk på allvar (om det nu är allvar) ska tro sånt om en.



Joel <3

Av Sophie - 5 maj 2011 09:58

Socialen ska komma hit idag, min förra kontaksperson därifrån ringde nyss och sa att hon kommer hem till mig idag, hon visste inte riktigt vilken tid. Anledningen är att det har kommit in en orosanmälan om mig. Jag får veta mer exakt vem som har gjort den och vad det handlar om när hon kommer. Hm, jag fattar ingenting.. Jag har väl inte gjort något nu? Mycket skumt. Uppdaterar senare när jag hinner och vet mer.

Nu vill Joel ha mat och mina bröst är uttömda, finns seriöst knappt en droppe kvar så det blir flaskan för hans del. 

Av Sophie - 4 maj 2011 11:22

Nappen måste vara en av världens bästa uppfinningar. Det är bara att trycka ner den i halsen på en skikande bebis så blir han tyst. Då kan man passa på att mata skrikande bebis nr 2 sålänge. Sen när man är klar med det tar man första bebisen och matar honom. Funkar nästan alltid. Utan nappen hade jag inte pallat att vara ensam med grabbarna. Imorgon blir det BVC, spännande men stressigt för mig! Är som sagt ensam och måste vara där i tid liksom.. Men det går nog.


Kolla kolik-magen! Helt uppsvullen av all luft han har svalt, stackarn. Ont gör det också efter han har ätit. Och stackars mig som måste höra honom skrika. Buhu, man tycker ju synd om honom.  

Av Sophie - 3 maj 2011 00:22

Mamma har visst gått och blivit magsjuk verkar det som.. Mååånga timmar har hon sovit nu och fler blir det. Skitjobbigt att vara själv med två kolik-ungar. Samuel verkar iallfall ha fått en släng kolik. Hans mage är superuppsvälld varje gång han har ätit och då skriker han för det gör så ont. Stackarn. Och stackars mig! Försöker med babymassage vid blöjbyte som BVC rekommenderar men funkar det inte så ska jag köpa Miniform. Hoppas hoppas att mamma blir frisk snart så att jag får lite hjälp. Pappa är i Stockholm till på fredag och min bror är ju i skolan på dagarna så han måste sova på natten ju. Men vad fan, klart det går att ta hand om dem själv men man hinner fan knappt äta. Tog mig en timme att bre två mackor ikväll. Och då skrek de inte ens. Aja, nu har de precis somnat så jag måste också sova nu. Godnatt.


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards