Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under juni 2011

Av Sophie - 11 juni 2011 22:33

Har inte skrivit  på ett tag va? Hm, har inte haft tid eller lust riktigt. Men nu måste jag, har tagit lite nya bilder på mig och pojkarna. Och Mimmis grav.. 


Joel ler

Samuel med krans på huvudet

Joel myser

 


Samuel


Här hemma är det fullt hus nu, mina morföräldrar är här till på onsdag eller torsdag nästa vecka. Ganska så jobbigt.

Dessutom har vi fått besök av en röd katt idag! Han bara promenerade in här som om han bodde här liksom. Det roliga är att vi hade en röd hankatt för några år sen som försvann. Den här katten som var här idag gick upp på övervåningen och satte sig utanför mitt gamla rum där han brukade vara och jamade. Dessutom är han inte kastrerad, precis som vår gamla katt. Men jag tror ändå inte att det är han, den här katten ser lite yngre ut, typ två-tre år. Vår katt borde vara fem-sex år nu. Men man vet ju aldrig. 

 

Har färgat mitt hår idag. Blev hyfsat.

 

Av Sophie - 9 juni 2011 11:34

Idag ska jag hem till Lina med mina små grabbar. En tjej från mammagruppen som tar studenten så det ska bli jättekul att träffa hennes bebis och så kommer det även nån mer från gruppen med sitt barn. Nu ska jag duscha och fixa mig, mamma och mormor är ute och går med vagnen för tillfället, skönt för mig. Min mormor och morfar är här från Tyskland nämligen. 

Jag ser Mimmi överrallt. Ser jag nåt svart så tror jag att det är hon. En tröja på golvet, en väska i hallen o.s.v Verkligen överallt! Ska ta ett kort på hennes fina grav och lägga upp här också. Det känns så overkligt alltihop. Och så tänker jag på henne som förlorade sin son Kendji i plötslig spädbarnsdöd. Han var knappt fyra månader. Tänk att precis ha fått lära känna sin son och så finns han plötsligt inte längre? Fyfan. Och jag gråter över min katt? Men ja, jag har ju faktiskt haft henne hela mitt liv. 

Imorgon ska jag till skolan och visa upp killarna, ska bli jättekul! Får bara hoppas att de är lugna, men det brukar de vara på förmiddagen. Nu ska jag duscha, bye!


   Leka med tiger är roligt, men inte så lätt med motoriken

Av Sophie - 8 juni 2011 16:25

Idag klockan 14 somnade min älskade Mimmi för sista gången. Finns inget mer att säga..


 

Av Sophie - 7 juni 2011 19:09

Nu ska jag, mormor, morfar, mamma, Joel, Samuel, Niklas (bror) och pappa ner till sjön och vissa av oss ska bada. Jag bland annat. Hu. Jag ska inte ha bikini, min mage är inte in skick ännu. Blir min gamla prickiga baddräkt. Tror att brösten kommer tryckas ut på sidorna haha men det är den enda baddräkten jag har. Ska bara pumpa lite mjölk först... Går ganska trögt.


För två år sen

Av Sophie - 6 juni 2011 23:09

Idag badade vi Joel och Samuel ute på gräsmattan i en balja! Jättemysigt och de verkade gilla att svalkas lite. Har varit 27 grader i skuggan idag, helt sjukt ju. Men väldigt skönt, jag klagar inte! Nu måste jag mata Samuel. Här kommer lite bilder!


             

Av Sophie - 6 juni 2011 22:51

 Mimmi har sen tidigt imorse legat i en buske ute på trädgården, det stället där hon har legat varje sommar och rullat sig i jorden. Men nu ligger hon bara. Går inte ens in för att äta och dricka. Vet ni varför? Jo, för hon kan inte gå. När hon går så hänger ena bakbenet i luften bakom henne. Benen bara hänger med liksom, helt slappt. Så det blir såklart skitjobbigt för henne att gå med bara tre ben och så kanske hon har ont. Jag har ställt ut mat och vatten till henne och då äter och dricker hon som fan. Men det verkar som om hon har hittat sin plats för att somna in nu. Kanske tar vi henne ändå till veterinären imorgon. Ni vet. Avlivning. Kanske det är bästa alternativen så hon slipper lida mer? Jag vet i alla fall att jag kommer må fruktansvärt dåligt. Det gör jag redan. Hon har varit min katt sen jag var sex månader gammal. 


För en timme sen

Av Sophie - 5 juni 2011 16:49

Har haft i en blekning igen.. Trodde jag. men nu verkar det som om håret blir mörkare och ändrar färg!? Hm, jag ska gå och tvätta ur det nu och se hur resultaten blir. Är inte hoppfull i alla fall. Fan också.


Den här färgen är det:

extra ljusblond

 

Av Sophie - 4 juni 2011 01:46

Woho, lyckades pumpa ut 150 ml ikväll! Nu ska jag sova gott, hoppas jag!


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards