Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under januari 2009

Av Sophie - 23 januari 2009 00:28

Sitter här och mpr faktiskt rätt så bra. NUnär jag dock sviker vissa läsare, antagligen. Om det verkligen är någon som läser AKTIVT?

Är e et+>?

Jaja, jag ska till praktiken imon. Sminka folk och sånt. Ska kanske sminka en kompis som sssssjunhet i mitt band också!

Ja, läsarna. ALLA som läser detta inlägget MÅSTE läsa. Och kommentera det också. Det behöver inte handla om rubriken eller brödtextent eller så. det kan vara vad som helst! FANTASI.

Jag får inte sitte här mer nu. Känner att jag har dålig motorook på fingrarna, Hahah tangtbordet ser ut som korvs. Nej. Så farfligt är det inte..

Av Sophie - 22 januari 2009 20:24

Det är ju väldigt få som kommenterar min blogg, det är ju tråkigt. Så, nu var det sagt. Inväntar effekten.


Idag har jag varit utan droger i nio dagar. Dygn. Eller är det tio? Jag börjar nästan tappa räkningen. Iallafall får jag börja om på nytt imorgon. Eller dagen efter. Skönt. Börja om på ett. Bättre än nio, sämre än ingenting.

Ja. Jag har också ätit väldigt mycket idag. Minns inte allt. Tror jag. Men ungefär det här:

2 dl filmjölk till frukost. (Ja, jag åt frukost idag.)

Kött, sås, en potatis, sallad, keso, lingon till lunch. (Ja, jag åt lunch i skolan.)

Kött, sås, en potatis, lingon, morotsssallad till lunch. (Ja, jag åt lunch två gånger. En gång i skolan och en gång hemma.)

Två räkmackor för 20 minuter sedan.

Dricka: Filmjölk (som jag skrev, om det räknas), ett glas vatten och apelsinsaft.

 Jag har ångest.


Idag repade vi med bandet, det var så jävla kul och vi håller på att göra en ny låt. En helt psyko låt med en massa intensitet (?). Massa pukor och massa bastrumma (till slut även massa cymbalslag), skumma basgångar och creepy gitarrljud. Hur skönt som helst! Den här låten vill jag verkligen spela in, det här är första låten jag spelar (och kommer på själv) som jag faktiskt skulle kunna lyssna på privat.

Av Sophie - 21 januari 2009 22:06
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sophie - 21 januari 2009 18:15

Jag har varit aktiv idag. Jag har klivit upp halv nio, sminkat mig och fixat håret inför Make Up Store-praktiken. Trredje gången jag var där. Tredje gången jag skulle ha varit där. Alltså har jag skött mig. Jag har blivit sminkad, jag har sminkat en annan praktikant. Det var riktigt kul, faktiskt.

Efteråt, nu, sitter jag och har fet ångest. Jag har godis. Jag vill bli av med det. För jag vet att jag kommer att äta av det. Jag vet att jag inte bara kommer äta av det, jag kommer äta upp det. Visst, det är inte någon överdriven mängd smågodis. Men det räcker väl för att ge mig ångest redan innan jag stoppar första biten i munnen. Redan när jag öppnar dörren till affären och vet vad som kommer ske. Redan när jag står vid kassan och ska betala med blicken sänkt, jag finns inte. Det där godiset köper jag inte till mig! Låtsas svara i mobilen och fråga om jag verkligen skulle köpt dedär sura flaskorna.. För jag ska ju inte äta något av godiset. Jag lägger upp en tjuga och går. Killen i kassan ropar efter mig att jag glömde ta enkronan jag fick tillbaks. Men jag orkar inte, jag bara går. Stoppar ner påsen i väskan när jag tror att ingen ser. Sätter mig på Make Up Store's personaltoalett och äter upp hälften.

Nu sitter jag hemma. Efter att jag har skrivit den här texten finns det två bitar kvar. Resten har jag ätit medans jag skrev.

Ikväll, när mamma kommer hem om en halvtimme ungefär, ska jag hjälpa henne att laga pannkakor. Göra Crepes, heter det så? Typ pannkakor med någonting inuti.

Nu är godiset slut. Dags att leta igenom köket efter något annat att äta. Dags att spy.

Av Sophie - 20 januari 2009 18:00

..we have to hold on.


Man måste alltid vara berusad. I berusningen finns allt, det är det det handlar om. För att inte känna Tidens fruktansvärda börda som krossar era skuldror och som böjer er mot marken, måste ni oavbrutet berusa er.
Men med vad? - Med vin, med poesi eller med dygd, allt efter behag. Men berusa er!
Och om berusningen någon gång redan skulle ha avtagit eller försvunnit när ni vaknar upp, på trappan till ett palats, i det gröna gräset vid en dikeskant, till den dystra ensamheten i ert sovrum, fråga då vinden, vågen, stjärnan, fågeln och klockan, allt som flyr, allt som gnyr, allt som snurrar runt, allt som sjunger, allt som talar: "Vad är klockan?" och vinden, vågen, stjärnan, fågeln och klockan ska svara: "Det är dags att berusa sig! För att inte bli Tidens klavbundna slavar, berusa er, berusa er oupphörligen! Med vin, med poesi eller med dygd, allt efter behag."

Av Sophie - 20 januari 2009 16:57

Haha, jag har utegångsförbud och sitter vid datorn hela dagen. Det är skönt, slippa känna press på sig att man måste gå ut och umgås med folk helatiden. Samtidigt känner jag fet press på mig att jag ska klara av skolan, att jag ska ha egna åsikter.

Ärligt talat så hoppas jag att jag får åka in på behandlingshem. Fast jag vet att jag inte är tillräckligt förstörd för det. Jag skiter i allt och alla nu.

"There is no you, there is only me
There is no fucking you, there is only me"


Det går inte att släppa dig. Det suger. Det går inte att släppa det, alltså. Jag försöker helatiden, men lyckas aldrig. Till slut ligger jag i ett hav utav tårar, mat, ångest och smärtor i hela kroppen. Det gör så förbannat ont att veta..

Av Sophie - 20 januari 2009 14:26

Om en vecka, på tisdag, får jag reda på om jag ska in på hem, byta vårdnadshavare eller om jag bara ska gå på ett samtal om dagen.

Måste jag välja något så blir det faktiskt ett hem. För det är bättre att jag tar tag i skiten direkt än att hålla på med en massa fjantigt skit som inte skulle funka. Jag vill ha hjälp. Hjälp mot ätstörningar. Inget annat.

Av Sophie - 19 januari 2009 22:25

Känner mig sjukt dålig på att skriva just nu och de senaste dagarna. Men det ändrar på sig snart förhoppningsvis.

Har hänt så mycket på senaste tiden. Soc ska bestämma hur det blir med mig eftersom mina föräldrar och snuten har fått reda på att jag använder droger regelbundet. Dock har jag varit ren i en vecka nu. Exakt en vecka.

Det känns så hopplöst. Men nu ska jag inte skriva något om vad jag har för planer. Däremot skiter jag fullständigt i mina föräldrar. De kan dra åt helvetet eller liknande.


Jag fick en läxa av Bup, att äta en riktig frukost en dag, nästa dag ska jag äta en riktig lunch och tredje dagen middag. Jag har inte lyckats. Bara med frukosten. Då åt jag filmjölk med corn flakes och en macka. Det är väl en riktig frukost? Har ingen aning om vad en riktig frukost består av. Eller, egentligen vet jag exakt det, i detalj. Men jag kan inte fatta att man ska äta så sjukligt mycket till frukost? Det är ju så mycket som jag äter när det är på gränsen till hetsätning. Inte riktigt då. Men nästan.


Just fick jag en glad nyhet iallafall! En tjej jag gick i samma klass som på högstadiet ska gå med mig i skolan. Ska bli sjukt kul alltså! Imorgon börjar hon.


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards