Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under september 2009

Av Sophie - 24 september 2009 17:52

Varför är jag alltid så äckligt dryg när det inte blir som jag vill? Och varför blir jag ledsen så himla lätt? Gah.

Kanske inte får tag på cigg idag, har bara sex-sju kvar. Har blivit bestulen av en hel del cigaretter under veckans gång. Har inte nyckel till rummet.

Pojken ville inte träffas ikväll. Men han sa att jag fick komma ändå. Så jag går till honom om någon timme tänkte jag. Åh jag blir så äckligt svartsjuk. HATAR DET. Han är ju inte svartsjuk. Jag borde verkligen inte vara det. Jag ska sluta vara det från och med nu. Skönt.

Idag har jag ätit i skolmatsalen. En fisk-bit och potatismos och kikärtor. Framför pojken också. Jag åt mest för att vi satt med några från klassen, och jag skulle nog få skämmas ännu mer om jag inte hade ätit. De hade väl börjat fråga varför jag inte äter när det är god mat och sånt där tjafs.

Haha, vad dum jag är, det här är ju bara ännu en äcklig bortfärklaring. Jag hade bara kunnat säga att jag inte tycker om fisk, eller att jag har något annat att göra så att jag inte hinner äta. Åh, jag finner inga ord.


Av Sophie - 22 september 2009 16:26

Kommer fem minuter försent och får därmed trettio kronor mindre på torsdag. Kommer en timme försent och har då 110 kronors avdrag på veckopengen. Fine att de drar pengar, det är ju regler, men att de sen blir sura på mig och skäller ut mig, det är ju för mycket. Det är väl mitt val att komma försent. Eller mitt fel, vad man nu säger.

Det är inte deras pengar och cigg som ryker, så jag förstår inte varför de blir arga på mig. Iförrgår började de plocka undan kvällfikat när jag fortfarande satt och åt. Det ska plockas undan klockan 22 , inte innan. Klockan var tio i. Nej, jag tror inte att någon av läsarna bryr sig, men jag blir bara så jävla arg på sånt tjafs. Låt mig vara istället och ge mig mindre pengar - så som det ska vara. Men jag mår bara dåligt när det blir såhär.

Av Sophie - 22 september 2009 11:14

Sitter i skolan på datalektionen. Pojken är sjuk idag och det betyder att jag går ensam i skolan hela dagen, jag hatar det, men jag kan inte skolka för vart ska jag ta vägen? Dessutom får jag avdrag på veckopengen om jag skolkar.

Saknar honom. Hoppas att han kan ses ikväll ändå. 

Jag ska iallafall repa idag. Skriver kanske mer sen.

Av Sophie - 18 september 2009 15:59

Idag har jag ätit. Med pojken. Hemma hos pojken. Helsjukt. När han hade ätit klart gick han iväg och skulle borsta tänderna, men jag vet att han gick bara för att låta mig äta upp utan hans ögon som stirrar på mig. Annars hade han ju suttit kvar.

Ikväll ska jag hem till honom och se på film. Harry Potter! Jag är en sån nörd.

Jag har varit ren en bra tag nu, och pojken har varit ren nästan lika länge som jag tror jag. Ungefär tre veckor. Jag har varit ren i ungefär en månad. Kanske mer. Kanske mindre. Har inte räknat.


Imorgon har jag troligtvis spelning med bandet, om inte gitarristen tänker ställa in den. Det hoppas jag verkligen inte att hon gör. Samtidigt är jag jävligt lat nuförtiden, orkar knappt träffa människor, vill bara umgås med pojken, han är den enda som är rolig att vara med. Han är den enda som känner mig. Det blir nästan som ett beroende att träffa honom, haha. Om jag inte träffar honom en kväll så går jag runt och är deprimerad. Så galet ju.


Av Sophie - 16 september 2009 09:27

Usch, jag blir så trött. Måste repa idag, för att vi har någon slags spelning på lördag. Jag orkar verkligen inte det nu, har feber och kan inte ens tända en cigg för att jag hostar hela tiden. Vill bara sova. Ska repa ändå. Var inte med igår. Just nu sitter jag i skolan, i grupprummet, och försöker att inte hosta. 

Av Sophie - 15 september 2009 11:19

Sitter i skolan och hostar och nyser på heltid. Jobbigt som fan, men om jag inte är i skolan så får jag inte repa ikväll, eller träffa pojken senare om han nu vill träffa mig. Det suger. Hade behövt ta det lite lugnt. Men jag har faktiskt gått i skolan varje dag, varje lektion! Kanske kommit försent, men det gör alla. Så duktig jag är. 

Det värsta är när min personal påpekar det, att jag har gått i skolan som jag ska. När de säger att jag verkligen är jätteduktig. Fan vad sur jag blir på sånt. Övertrevligt folk som bara är jobbiga. Huuu..


Av Sophie - 11 september 2009 15:42

Idag har jag fått mina kläder, allt passade, speciellt skorna! Fan vad snygga de var. Linnet pallase, dock var det lite stort vid brösten, men det syns inte så jättemycket. Kjolen passade perfekt. Dock satt faktiskt klänningen lite som en sopsäck nertill. Allt annat var som asgt riktigt snyggt. Fast jag vågar inte visa upp kläderna för personalen här, då får jag säkert inte använda dem. Ser lite ut som en tysk BDSM-brud.


Ikväll ska jag hem till mina föräldrar. De har bjudit mig på kräftskiva klockan 19. Känns sjukt, att mina föräldrar bjuder hem mig. Haha. Galet!

Imorgon ska jag gå direkt till pojken och försöka väcka honom. Sova med honom. Mys.

GAH

Av Sophie - 9 september 2009 20:58

Pallar inte. Säger jag helatiden. Vill inte. Orkar inte. Måste härifrån. Jävla tjockis. Åt CHIPS idag. C-H-I-P-S. Äckligt. Men jag har inte spytt på en vecka ungefär. Kanske mer än en vecka. Jag vet inte. Det känns bra. Och förjävligt. För tänk om jag hade spytt i en vecka istället, då hade jag inte varit såhär tjock och äcklig nu. Äcklig kanske, att spy är rätt så äckligt. You get it.

Jag låg och tänkte en massa igårkväll. Inatt är ett bättre ord, då jag inte kunde somna som vanligt.

Tänkte på att jag mår ju rätt så bra nu för tiden. Inte alltid. Men mycket oftare sen jag började umgås med pojken igen. Så då kom jag på att han är min räddare. Därför måste jag få honom att fortsätta vara det. Men andra ord att fortsätta umgås med mig. Jag äter ju till och med. Ibland får jag inte ens ångest. Eller jo, men inte så att jag ligger på mitt rum och gråter efteråt. Det gjorde jag förr. Nu kan jag äta, sen gå hem till pojken eller åka med bussen till stan direkt efter. Det är ju ett riktigt stort steg. Jag kanske blir bra till slut! Äh, man ska inte hoppas. Men det verkar ju nästan så nu.


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards