Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under april 2011

Av Sophie - 9 april 2011 13:14

Alltså huden på min mage måste vara töjd till bristningsgränsen! Bara jag drar lite löst över den med naglarna så börjar det blöda lite smått här och där. Fan helt sjukt. 

Av Sophie - 8 april 2011 17:35

Slänger upp lite nya magbilder, tagna för ca en minut sen! Hoppas innerligt att det är de sista bilderna när jag är så här stor!


 

Strecken vid midjan som är lite halvt dolda av tröjan är bristningar, strecken fram på magen är blandat - bristningar, gamla ärr och att jag ahr kliat mig pga hepatosen. Ser förjävligt ut... Hoppas de försvinner snart.



Mamma är inte så duktig på detdär med att ha skärpan på rätt objekt, men man ser ju iallafall!

Av Sophie - 8 april 2011 13:02

Mina händer somnar ju varje natt och även på dagen om jag gör något "ansträngande" typ som att ta på strumporna eller öppna en burk. Men imorse när jag vaknade ville inte händerna vakna med mig. Hade ingen känsel i dem på säkert en timme. Det är först nu som jag har känsel i nästan hela händerna. Känner fortfarande inget i fingertopparna på ena handen. Jävligt obehagligt! Fortsätter det såhär eller om det blir värre så får de fan sätta igång mig alltså.

Ful

Av Sophie - 7 april 2011 13:11

Åh en snickare är här och fixar vårt badrum och jag är skitful. Vill inte gå ner i köket och äta. Håret åt alla håll och fullt med märken i ansiktet efter att ha kliat mig. Blä. 

Av Sophie - 6 april 2011 16:49

Kan inte fatta att den här rökande tjejen med äckliga armar ska bli en seriös mamma. Haha. Jag tror iallafall att det är positivt att jag har gått igenom allt detta, det har gett mig en otrolig erfarenhet om mycket. 


Här på balkongen på ett av alla behandligshem.   

Ork

Av Sophie - 6 april 2011 15:59

Har blviit så fruktansvärt lat de senaste veckorna! Idag har jag sovit till ett och sen ätit lite lunch och sovit framför tvn. Druckit huuur mycket juice som helst. Antagligen behöver jag c-vitamin eller nåt sånt.. Och sömn för jag är konstant trött. Var tänkt att jag skulle tvätta alla mina kläder nu innan förlossningen så jag slipper ha tvätthögar när jag kommer hem men det har jag inte gjort heller, vad fan, det är ju bara att slänga in skiten i maskinen! Dessutom ska jag duscha, det har jag inte heller gjort idag. Ska även plocka ur och in i diskmaskinen. Ingenting har jag gjort. Blä, orkar inte. Men jag måste. Bye!

Av Sophie - 5 april 2011 17:31

Jag ska inte döpa mina barn och tänker därför ha en namnfest istället. Men när har man det isåfall och hur går man tillväga med de två släkterna (min sida och pappans sida)? Eftersom pappan inte vill ha något med barnen att göra men hans föräldrar och släktingar vill det så blir det svårt. Vilka ska man bjuda? Enbart blivande farmor och farfar med barn eller ännu fler? Det blir ju riktigt mycket folk då alltså. Vart ska man vara? Hur ska man göra? Visst, lite tidigt ännu för det är ju ett tag kvar men kan inte låta bli att stressa upp mig lite över detta. 

Förresten så blir jag galen snart om jag inte får några värkar! Måste vara ett helvete för er som går över tiden!

Av Sophie - 5 april 2011 13:46

Usch varför sover jag till halv två för? Missat halva dagen ju... 


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards