Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under november 2011

Av Sophie - 3 november 2011 23:26

Gud, jag har blivit så fruktansvärt dålig på att blogga den senaste tiden. Jag har verkligen inget roligt att skriva om förutom min vanliga, skrikiga, bebisvardag som kanske inte är så rolig att läsa om varje dag. Därför skriver jag inte så mycket.. Just nu sitter jag med ett hästleende och väntar på att tandblekningen ska "torka in". 30 sekunder ska man sitta så och sen kan man stänga munnen igen, men det känns som att det tar längre tid för blekningen att fästa. Jag brukar sitta så i någon minut. Men det verkar faktiskt som att det fungerar! Än kan jag ju inte riktigt veta, man ska ju göra detta i fjorton dagar men redan känns det som att det har blivit en liten skillnad. Några nikotin- eller kaffefläckar är borta iallafall. Alltid en bra början! 


Vi var förresten och gungade idag, båda två älskade det! De skrattade jättehögt när de kom närmare och närmare mig och sen flög iväg. Haha. Tyvärr glömde jag kameran i all stress att komma iväg och sådär. Men vi går nog dit imorgon också.


 

Av Sophie - 3 november 2011 13:53

Nu ska vi på en liten promenad och leta efter någon gunga här i lilla Hovmantorp. Jag tror inte att det finns. Två lekplatser finns det, vad jag vet, och där har de ingen bebisgunga. Tråkigt. Till något dagis kan jag ju inte gå nu heller när de har öppet. Vi får se vad jag hittar! För några dagar sen såg jag en gungställning med bebisgunga men den var lite silvertejpad, men jag ska kolla om den är stabil. Hoppas! :)

Av Sophie - 2 november 2011 23:02

Vad mer finns att säga? Joel i blå body och Samuel i grön.


 




   

Av Sophie - 2 november 2011 22:34

Ja, idag fick jag hem lite töjningar och en tång som jag beställde i förrgår kväll. 

På den här bilden ser ni alla piercingar och töjningar som jag äger. Jag har haft mycket mer, men man "tappar" saker lätt när man bor på behandlingshem med tjuvar. Well.

Den rosa "spiralen", den genomskinliga töjningen, de två tunnlarna/pluggarna i trä ovanför den genomskinliga samt den lilla svarta längst ner till vänster fick jag idag. Den sistnämnda har jag i örat nu samt den understa i trä.

 


Den guldiga har jag haft i näsan ett bra tag, dock har jag bytt till en, enligt mig, ful hästsko för tillfället. Här är en bild där jag har visat hur mycket jag kommer ha ökat i storlek när jag har töjt klart näsan. Inte så mycket, men väldigt mycket snyggare anser jag. Dessutom är ju faktiskt den tjockare lite mindre i diameter så jag tror inte att den kommer se så stor ut.

 


Den här tången är det jag har pratat om. Man lägger piercingen som på bilden, sen bänder man upp ringen lite, lite så att man kan sätta in kulan, eller ta bort den om det är så. Det enda jag inte fattar är hur fan jag ska få dit kulan när jag har ringen i näsan. Jag har försökt men det är totalt omöjligt.

 


Just nu har jag en åtta millimeter stor plugg i ena örat och en fyra millimeter i andra örat. Jag har ahft åtta i båda, men tappade den ena som då krympte. Tanken är att jag ska ha 10 mm i varje när jag är klar. 

Här är en bild på en 8 mm (som jag har i örat nu) och en 10 mm, som jag ska ha sen.

 


Träpluggen jag beställde. 

 


Den fula tillfälliga töjningen.

Örat är lite rött för att jag hardcore-töjde det förut från två till fyra utan vaseline. Stenhårt.

 

Av Sophie - 2 november 2011 20:45

Idag fick jag hem två tjocka brev i brevlådan. Det ena innehöll fem töjningar och en tång till cbr-ringar.

Det andra innehöll tandblekning! Så idag har jag påbörjat tandblekningsprocessen. Man ska pensla på en gel efter varje tandborstning, morgon och kväll. Varje dag i fjorton dagar (eller mer om man vill) ska man upprepa detta. Vad jag har läst i andra bloggar så ska det fungera. Dessutom sliter just den här sorten inte på emaljen heller.

Sen jag slutade röka har jag tänkt på att jag vill bleka mina tänder, men jag trodde att det skulle kosta hur mycket som helst, men den här är ju riktigt billig. Dock bör man inte dricka kaffe eller svart te heller. Men jag dricker knappt kaffe längre sen jag slutade röka, det hör liksom lite till kaffedrickandet att ha en cigg i ena handen. Jag kan bli väldigt röksugen om jag dricker kaffe och det vill jag ju inte bli. Men hur som helst! Jag väntar med spänning på resultatet!


Här hittar du den.


 

Av Sophie - 1 november 2011 20:59

Jag försöker mig på att installera photoshop men jag som är galet okunnig förstår ju ingenting. Nu håller jag på att ladda ner testversionen i alla fall, hoppas att det funkar! Vore riktigt kul att ha. Men för er som vet.. Vart går det att köpa photoshop cs5? Och vad kostar det? Har för mig att det är galet dyrt.


Hur som helst så har jag haft årets segaste dag känns det som. Ingenting har blivit gjort, pojkarna har varit hyfsat lugna och vi ahr sovit någon timme på dagen också. Visst låter det skönt? Men dagen har bara varit jobbig, jag har varit galet trött konstant. Jag tror att det är för att jag slarvar med att ta min medicin. Måste skärpa mig och komma ihåg att ta den.



Jag som liten

 


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards