Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sophie - 28 augusti 2011 23:57

Hej! Är hemkommen från Stockholm och mammagalan. Har träffat mycket nytt folk och mycket trevligt folk. Massa mammor! 

 

Jag och Erika

http://aaaprilmamma.blogg.se/

 

Vad tycker ni om min outfit? Jag hade andra skor innan bilden togs.

Klicka på bilden

Av Sophie - 25 augusti 2011 23:53

Åhh.. Jag är uppe sent igen! Eller, inte för att det är supersent just nu. Men jag måste måla naglarna innan jag lägger mig. Räknar med att det tar en timme pga flera lager. Vägrar gå med halvbra nagellack. Det är så fult, hellre utan. Hör ni det tjejer! Sluta gå runt i flagnat nagellack! HU!

Har packat kläder till resan, till mig och killarna. Har börjat packa sminkväskan. Jag har så mycket smink att jag inte vet vad jag ska ta med mig ens. Jag är seriös. Har förr i tiden varit ett sminkfreak. Är det egentligen fortfarande bara det att jag aldrig hinner av förklarliga skäl. Så, vad ska jag ha för färger? Tänkte mig mörkrött (inte för mörkt) läppstift med ljusbrun och lite glittrig ögonskugga med ganska tjocka ögonfransar. Ljus hy, så ljus som det går utan att det ser onaturligt ut då. Vad tror ni? Färgerna på kläder och smycken blir turkos/orange(armbandet), svart(klänningen), brun(väskan och skorna), turkos(extraskorna), orangeröd(naglarna). Fan, det borde blir skitsnyggt. Vet bara inte vad jag ska göra med mitt jävla fågelbo till hår. Låta det vara ett fågelbo? Platta det? Göra det ännu mer rufsigt med mening? Säg! Ska missbruka mängden av glansspray anyway.

Ber om ursäkt om jag tråkar ut er bloggläsare när jag skriver om sånt här. Fast egentligen bryr jag mig inte. 


 











       

Av Sophie - 25 augusti 2011 01:39

..Vad gör jag vaken nu? Inatt igen är jag vaken. Varför? Jo! För att jag redigerat alla bilder. Så går det när man inte lägger in bilder så ofta på datorn. Men jag älskar att fixa till bilderna! Annars blir det ju så fult och tråkigt. Och så sitter jag och lyssnar på forever young på repeat. Varför vet jag inte. Men den är fin.

Här är några bilder. 


Det är linsvätska som har runnit på spegeln, inget annat!

 

Joel hade jätteont i öronen i förrgår, såhär såg han ut större delen av dygnet, usch <3

 

Herregud vad jag älskar mina barn. Ja, hur som helst så tog jag fotavtryck på dem. Snälla, ge mig tips på bästa sättet att få handavtryck! Jag har försökt och om det blir bra så är det en slump. Hur får man ett bra resultat utan att allt blir kladdigt?

 

 

Mina fina brillor och min som vanligt sneda piercing

 

haha, såhär brukar Joel se ut när han pratar om något viktigt!

 

Av Sophie - 24 augusti 2011 23:47

Hej! 

Plötsligt blev jag super-duper-jätte-stressad! På lördag är mammagalan. På fredag åker vi hyfsat tidigt; mamma, jag och pojkarna. Mamma är med för att hon ska vara barnvakt under galan eftersom det bara är mammorna som ska dit, inte barn. Men i vilket fall - vad i helvete ska jag ha på mig!?

Har en skitsnygg "tröjklänning" från Indiska som jag skulle kunna ha, men är det tillräckligt snyggt? Imorgon ska jag därför in till stan för att kolla efter en passande klänning. Ska även köpa supertunna svarta strumpbyxor för att jag inte vill gå utan. Såna som är genomskinliga, fast svarta då.. Hah.

Skor vet jag redan vilka jag ska ha. Så jag måste hitta något som passar till skorna. Förslag till de här skorna?


 

Bakade ju igår som jag skrev. Blev inte lika fint som jag tänkte, men galet gott vilket ju är det viktigaste.



Är inte detta det finaste ni sett? Jag älskar dem i vilket fall. Brukar ha gröt till pojkarna där i. Från Indsika, 39 kr/st. Lätt värt det.

 


Och lite nya vackra bilder på barnen som vanligt


Joel, visst har han fina kläder? Byxorna har jag köpt, tröjan har han fått och strumporna (som jag ÄLSKAR) har han fått/ärvt.

 

Samuel i nya stolen som vi fick! Vi var på Bvc igår och barnmorskan jag har där sa att hon hade en barnstol som hon ändå tänkt slänga så jag fick den. Awesome!

 

Av Sophie - 23 augusti 2011 23:53

Var ju på Bvc idag som jag har tjatat om lite. Det visade sig att Joel vägen hela 7105 gram och Samuel 7060 gram. Båda är 63 cm långa. Herregud. Är detta verkligen normalt? De var ju så smååå nyss! Haha ja, jag antar att det är helt normalt.

Har bakat idag. Mitt bakverk står i frysen nu, jag tar bilder imorgon. He, he. Tror att det blir väldigt fint.

 

Av Sophie - 22 augusti 2011 23:45

Imorgon är det Bvc! Fan vad spännande det ska bli. Får se vad hon tycker om dem, hon brukar alltid bli så förvånad varje gång över hur fort de växer. Ovanligt fort växer de tydligen, mina stora pojkar. Men inte på något dåligt sätt.

Sen har jag tänkt baka.. Vad det blir får ni se. Kanske. Ett jävla projekt tror jag det blir i vilket fall. Hoppas det blir fint. Vem ska man bjuda sen?


Nu ligger båda mina gossar och sover. Idag har varit en fruktansvärt jobbig dag för mig och för pojkarna. Joel har skrikit så mycket som aldrig tidigare och Samuel har också varit väldigt gnällig och skrikig. Ska fråga på Bvc imorgon vad det kan vara. 



Detta balsamet. Jag älskar det. Man tar det i håret efter att man har duschat, i fuktigt hår och tvättar inte ur det. 

Det luktar underbart gott dessutom. 

 

Joels första papercut. Jag satt och läste i en receptbok och han drog sin hand lååångsamt längsmed kanten. Jag tog hans hand och tittade och visst fan blödde det lite. 

 

Mat!

 

Av Sophie - 22 augusti 2011 15:41

Han har ätit, han har inte feber, jag har rensat hans näsa, han blir inte lugn av att man masserar hans tandkött, han tar inte napp, han har bajsat, han har rapat. Men han skriker så tårarna sprutar och jag nästan blir döv. Skriker bara rakt ut. Har gjort det ganska länge nu. Varit väldigt jobbig hela dagen.

Hej

Av Sophie - 21 augusti 2011 16:39

Idag har jag varit på ica och handlat, sen har jag städat och gjort majspuré och päronpuré. Fryst ner. Sen tog jag tempen på Samuel för att han var ganska varm och lite gnällig. 38.4 efter att han har vilat. Har inte gett honom Alvedon, tänkte att jag väntar och ser. Stiger det ännu mer får jag väl ge honom en Alvedon. Fast egentligen hatar jag det, man ska inte ta sånt i onödan. 

Och så har Joel fått ögoninflammation igen. Ska kolla hans temp också, det smittar väl ganska lätt bland så små, feber?


 


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards