Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sophie - 16 augusti 2011 22:37

Nu blir det ensamt ett tag igen för min del! Mina föräldrar drar nämligen ända till Tromsö i nästan fem dagar. Min bror drar till Göteborg. Men jag tror att det kommer gå bra, man får bara komma ihåg att inte stressa om de blir för jobbiga, acceptera att man kanske inte kan äta lunch förrän vid fyra-fem. Nu ska jag dra mig till tv'n för att kolla på första avsnittet av Sex and the city. Har inte sett det så jag hoppas att det är bra. Sen ska jag lägga mig, får inte stanna uppe till två som igår. 

Förresten var jag och Niklas och hämtade biljetterna till Rammstein idag. Faan vad jag längtar! Ska bli super duper jättekul. 


 

Av Sophie - 16 augusti 2011 12:22

Nu har jag bestämt mig för den här gröna/turkosa färgen på bakgrunden. Jag älskar det! Så nu ska jag inte ändra något på...ett tag.

Det blir inte bvc idag, jag kollade fel, det är om en vecka vi ska dit. Fan, så synd! Men ni kan ju ändå gissa på hur mycket de kommer väga om en vecka? Jag tycker att det är skitsvårt! Jags er ju dem varje dag så för mig blir det liksom ingen större skillnad. Men jag gissar väl på runt 6,9 kg kanske? Eller över sju? Fan det är skitsvårt, båda killarna har ju blivit jättetjocka. Haha. 

Så funderar jag på att baka något idag igen, måste ändå till ica och handla grötpulver. Ska köpa lite frukt också och göra puré till bebbarna. 


 

Av Sophie - 16 augusti 2011 00:55

Fan nu sitter jag här igen och klocka är nästan ett! Nu har jag ändrat bakgrundsfärgen till grön, men är texten läsbar på denna mörka bakgrund? Får snart ryck, vet inte vad jag ska göra med bloggens utseende alltså. Lägger upp lite söta bilder då. Sen måste jag sova!

Imorgon blir det spännande, då ska jag ta pojkarna till bvc! Hur mycket tror ni att de väger den här gången? För en månad sen ungefär vägde de ca 6,3 kg var!


Duschade Samuel igår, konstigt tyckte han

 

Gjorde blåbärsgröt av blåbär som mamma plockat, till och med jag tyckte att det blev gott! Samuel åt som fan.

 

Idag



Mycket bilder på Samuel idag, här sitter han i bilen på väg hem från stan och skrattar åt mig

 







Hej

Av Sophie - 15 augusti 2011 13:35

Nu har jag och Joey duschat. Samuel duschade igår. Om två timmar går vår buss till stan, Niklas ska också med. Nu ska jag ta på mig min vackra klänning som jag köpte, får väl lägga upp en bild på den sen också. Så, nu vet ni vad jag ska göra idag! 


 

Av Sophie - 15 augusti 2011 00:10

Tänkte att jag kanske skulle ta tag i det där med bokskriveriet nu. 

Nu när jag är såklallat frisk från allt liksom. Nu när jag har ordnat upp mitt liv. Jag har ungefär trehundrafemtio sidor handskrivet material. handskrivet för att jag inte har haft tillgång till dator på behandlingshem och så vidare. Var ska jag börja? Det är ju skrivet i dagboksform, det mesta. Hjälp mig. Överös mig med tips! Jag vill inte att detta ska bli något Berny Pålsson-aktigt där alla trettonåringar börjar skära sig för att bli som jag och sådär, jag vill bara berätta min historia. För min historia är nog ganska bra om man bara får ner det på papper på ett snyggt sätt. So, c'mon.

Av Sophie - 14 augusti 2011 23:49

Idag har jag, pappa och pojkarna varit på Kosta Outlet och handlat lite. Jag köpte en bok med vita blad som jag ska klistra in och skriva allt möjligt om mina små pojkar tänkte jag. Älskar sånt pyssel, speciellt när man kan spara det för alltid. Sen köpte jag också ett set med en body, ett par byxor och en pyjamas, det var på rea, 30%. Något bra märke, minns inte vilket. Turkost med små dinosaurier på. Pappa köpte varsin t-shirt till dem i storlek 74, jättefina! Får väl visa bild, är dålig på att lägga in bilder varje dag. Nu måste jag lägga mig, sov så fruktansvärt dåligt inatt. Somnade tidigast halv fyra. Kunde inte sova. Gick upp vid först sju och sen somnade jag om till nio. Så inatt hoppas jag på lite sömn. 


 

Samuel

Av Sophie - 14 augusti 2011 00:50

Har ändrat lite (mycket) i min bloggs utseende. Vad tycker ni? Jag tycker att det är ganska så snyggt men funderar på om det inte blir väldigt jobbigt att läsa vitt på svart? Hur ska bloggen se ut?


Slänger upp lite bilder också när jag ändå håller på, alltid kul att dela med sig!



Nya tröjan och jeansen, har inte orkat redigera de här två bilderna. Strumporna jag har på mig fick jag av min lillebror Niklas i julklapp, det är självklart hestar på.

Tröja från Monki, 150 kr

Jeans från Gina Tricot, 499 kr

Och mina glasögon är från Cheap Monday, så cool jag är!


    

 

Visst fan var jag snyggare förr

 

Av Sophie - 13 augusti 2011 18:02

Jag har en hel kartong överfull med bebiskläder i storlek 50-56, även något i 62. Bara säg till vad du vill ha så kollar jag om det finns. De kläder som är urtvättade ger jag bort (de betalar frakten/hämtar själv) och de som är i fint skick säljer jag billigt eftersom jag är i behov av pengar . 


 


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards