Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under augusti 2009

Av Sophie - 20 augusti 2009 16:04

Jag kan inte äta i matsalen. Jag hade glömt hur jobbigt det var med så mycket människor. Helvete. Jag går omkring med konstant huvudvärk istället. Idag har jag varit ren i nästan en månad!

Av Sophie - 19 augusti 2009 18:39

Idag var det min första dag i skolan. Pojken var där och gud vad snygg den människan är! Min klass består av 14 killar och sex tjejer, mig själv inräknad.

Nästan alla killar hade blont hår, var ungefär 160 cm korta och hade keps. Haha!

Men det verkar faktiskt skitbra, fast jag egentligen inte ville gå den linjen från början. Film&tv. Ska försöka fixa så att jag får musiktillägg. På IVÄ.


Jag hade socmöte idag. De sa inget viktigt alls. Bara att de ska fixa leg åt mig, massa småsaker. Att jag ska ta blodprov! Jag kommer vägra. Aldrig i livet. Jag vet att jag är frisk. Jag vet att mitt blod är friskt. Jag gråter nästan nu, bara jag tänker på det. Haha, så patetiskt. Det är ju inget farligt. Förstår inte varför jag är så rädd.

Av Sophie - 18 augusti 2009 16:54

Idag vaknade jag vid nio när jag väcktes. Var så sjukt trött att jag satt på sängen och stirrade i nästan en timme. Lyssnade på musik.

Jag har varit på den skolan jag ska börja på och tittat runt vart mina klassrum ligger och sånt, eftersom jag är så jävla nervös inför det. Dessutom ska personalen skjutsa mig den första veckan, sen måste jag börja ta bussen. Men de kanske skulle åka med mig på bussen, fan vad pinsamt. Men jag vågar inte ta bussen dit, tänk om det blir fel!

Nu har jag stått i en coh en halv timme och rensat ogräs för att jag vill ha ett par nya hörlurar och då måste jag fötjäna dem. Haha. Men nu är jag klar och efter maten ska vi åka och köpa dem till mig. Så bra.

Imorgon har jag skola vid 9-15. Sen har jag möte direkt när jag kommer tillbaks. Personalen kallade det för uppstartsmöte. Min äckliga Soc,mina föräldrar och mina två kontaktpersoner. Och så jag då. Jag lovar att de kommer prata om att pojken och jag går i samma klass nu. Jag fattar inte vad som är så stort med det. För mig är det stort, men de kommer inte ens ha med det att göra, vem jag är med i skolan och sånt där. De tycker inte att det är bra att vi går i samma klass. De säger att det är bra, för då kan jag visa att jag klarar av det. De säger att eftersom jag går i samma klass som honom behöver jag inte umgås med honom på fritiden.

Haha. De kan glömma att de ska bestämma vem jag umgås med på min fritid.

Nu är jag riktigt trött efter att ha umgåtts med maskar och gråsuggor.

Igår tränade jag på gymmet med en personal.

Av Sophie - 17 augusti 2009 15:10

Jag är så uttråkad att jag går på toa för att ha någonting att göra. Jag går ut och röker när jag precis har rökt för att ha någonting att göra. Jag har ont i huvudet helatiden. Jag brukar aldrig ha ont i huvet. Fan vilken bra insluss de har på det här stället. Eller inte. Jag ÄTER en massa, för att ha något att göra. Jag orkar inte ens blogga känns det som. Har inget att skriva om. Jag saknar pojken. Om två dagar får jag träffa honom. Längtar.

Igår skar jag mig. Första gången sen jag flyttade hit. Man såg en massa gula bubblor under huden. De syns nu. Det ser läskigt ut. Jag känner mig så jävla tjock. Och tråkig. Så tråkig. Sover knappt på nätterna fast jag bara är trött helatiden. Jag hatar det.

Av Sophie - 15 augusti 2009 19:22

"De som arbetar är rädda för att förlora jobbet.
De som inte arbetar är rädda att de aldrig ska få något jobb.
Den som inte är rädd för att svälta ihjäl är rädd för att äta.
Bilisterna vågar inte gå och fotgängarna är rädda att bli överkörda.
Demokratin vågar inte minnas och språket vågar inte tala.
Civila är rädda för militärer, militärerna bekymrar sig över vapenbrist, vapnen bekymrar sig över att det krigas för lite.
Vi lever i en tid av rädsla.
Kvinnors rädsla för våldsamma män och mäns rädsla för orädda kvinnor.
Rädsla för tjuvar, rädsla för polisen.
Rädsla för dörrar utan lås, för tid utan klockor, för barn utan teve, rädsla för nätter utan sömnpiller och rädsla för dagar utan uppvakningspiller.
Rädsla för folk, rädsla för ensamhet, rädsla för det som varit och för det som ska komma, rädsla för att dö, rädsla för att leva." - Eduardo Galeano

Av Sophie - 15 augusti 2009 11:40

Ja, det går bra ändå. Med bantningen. Fast jag äter. Igår åt jag tacos. Ett såntdär bröd med lite köttfärs och massa sallad, ingen sås eller ost eller nåt. Det åt jag igår. Idag har jag druckit kaffe och ätit en liten vaniljyoghurt, en sån som är tillverkad i färdig portion. Sen ska vi grilla, får se hur det går.


Igår var jag på bio, Sommaren med Göran. Filmen var helt okej, men väldigt mycket svensson över det hela. Tråkigt. Och jag åt ingenting till filmen fast de erbjöd mig. När vi kom tillbaks var klockan elva och ingen tänkte på mat. Bra.

Min mage är inte lika tjock som förut. Men just nu har jag bara gått ner i vätska. Det sämsta är att det inte finns någon våg här. Så jag måste som sagt köpa ett måttband. Det är ju nästan bättre än att väga sig.

Snart ska jag på läkarundersökning och då lär jag väl få väga mig. Tänker inte låta vågen visa över femtio. Aldrig.

Jag skulle vilja kolla mitt BMI , men jag vet ju inte ens vad jag väger. Det sög. Fast jag vet ungefär. Jaja, fan vad jag svamlar om en massa skit.

Idag var jag och kollade när en tjej som bor här var och red. Det var tråkigt, jag satt och klappade en katt helatiden. Haha. Senare idag ska jag iväg och köpa pennor till skolan. Till och med en sån grej kan jag se fram emot, bara för att få komma iväg från det här stället. Så galet. Men snart får jag gå ut. Eller, om en vecka ungefär.

Bra

Av Sophie - 14 augusti 2009 19:12

Idag mår jag bra! Det känns ovanligt. För idag har jag fått en bra stereo, en sån som jag visade en bild på. Jag har druckit tillräckligt mycket kaffe för att inte vara otrevlig mot alla. Jag har på mig en skitsnygg klänning. Som egentligen är skitful men jag gjorde den snygg genom att ta på mig ett korsettlinne över. Annars brukar det inte passa ihop, men det här var skitsnyggt.

Ikväll ska jag gå på bio och titta på "Sommaren med Göran". Hoppas att den är bra.

Dessutom är jag glad för att mina kläder snart kommer. Haha, all glädje handlar bara om materiellt stuff. Men jag är glad iallafall, det är ju braa. Sen känner jag att jag lyssnar på fel musik för min årgång. (Låter som en bilmodell). Pink Floyd, The Cure, Imperiet, Queen, Depeche Mode, Dr Hook. Jag känner mig lite efter. Men jag skyller på att jag har bra musiksmak.




Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah!
I'm floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time

I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic man of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't want to stop at all

Av Sophie - 14 augusti 2009 13:07

Har beställt nya kläder. Kjol, Skor, Klänning och ett linne. De ska väl vara hos mig om någon vecka :)


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards