Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg den 15 september 2011

Av Sophie - 15 september 2011 22:10

Idag har jag ju inte bloggat någonting. Det är för att jag har varit upptagen fram till nu.

Så, dagen började med att jag vaknade klockan 8.24 och bussen skulle gå 9.15 Barnen sov, de var inte matade, hade pyjamas och mitt hår stod åt alla håll. Helvete vad stressad jag blev. Joel fick sitta i babysittern och äta, Samuel matade jag i min famn. Samtidigt som detta pågick skulle jag packa ner en thermos med varmt vatten, diska ur flaskorna efter att pojkarna ätit klart, klä på dem varmt, bära ner vagnen från altanen själv, borsta mina tänder och mitt hår, klä på mig, sätta in pengar från sparkontot så att jag skulle kunna köpa vagnen samt dosera ersättningspulver i en behållare att ta med. Jag hade en halvtimme på mig att göra allt detta. Med två yra bebisar som blivit väckta ur sin sköna morgonsömn. Men jag hann med allt. Förutom mitt eget hår, men det var väl inte det viktigaste.

Så jag tog bussen in till stan, gick till ungdomsmottagningen där mammaträffen skulle äga rum. Jag var tio minuter tidig. Ställde mig och tittade därinne. Ingen kom. Jag blev mer och mer stressad. Undrade om de hade bytt lokal, eller varför kom ingen? Så jag tog till sist hissen upp till tredje våningen där lokalen ligger för att kolla. Ingen var där heller. Men prick klockan tio kom alla. Så mitt hjärta sattes på plats igen. 

Träffen gick jättebra, en barnmorska höll i Joel hela tiden så jag hade tid för Samuel. Sen när träffen var slut vid tolv gick vi ner på stan en stund, jag mötte upp pappa och vi åkte till Malmö och köpte min vagn. Eller ja, Joel och Samuels vagn. Sen fikade vi på Ica Maxi och självklart så skulle en massa folk snacka med mig och fråga om det inte var jobbigt att ha tvillingar. Haha.. Sen åkte vi hem, kom hem runt åtta och nu har jag ätit kvällsmat och lagt pojkarna. Hoppas på att de sover som vanligt inatt, men jag är tveksam. Det har ju blivit en lång vända i bilen och de brukar alltid vara lite ostabila i humöret efter.

Bilder på vagnen kommer nästan gång jag använder den, antagligen imorgon. Hann inte komma ihåg att packa ner kameran imorse ;)



En bild på Joel. Det har blivit väldigt mycket bilder på Joel den senaste tiden. Det är för att Samuel alltid somnar först. 

 



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Av Sophie - 15 september 2011 13:41

Usch. Vad jag hatar att blogga från mobilen. Finns det någon app som funkar för bloggplatsen? Just nu är vi på väg till Malmö. Bloggar mer ikväll.

Av Sophie - 15 september 2011 00:52

Ikväll har jag ägnat mig åt att göra bland annat en ros i sockerpasta. Jag är nöjd, men jag skulle ha gjort fler blad. Min bror har även lekt lite med Joel. Det var ju kul. 


Visst ser det farligt ut? ;)

     

Min ros. Vad tycks? 

 

En pizzabulle. Det var mycket gott. Nu ligger en hel hög av sådana i frysen och väntar på att ätas av mig när jag är hemma själv. Smidigt? Ja.

 





Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards