Up and Down - And in the end it's only round and round and round

Alla inlägg under september 2011

Av Sophie - 20 september 2011 12:36

Så har det plötsligt gått fem månader och lite till sen förlossningen. Så jag lägger upp en bild på mig från sidan. Nej, jag kommer inte att lägga upp någon magbild framifrån eftersom det är för känsligt. Inte än i alla fall. Det är inte vackert. Men här ser man ju lite.

Lägger även om en bild på en klänning som jag älskar och som jag har på mig nu.

Nu blir det en promenad med barnvagnen! 


      

Av Sophie - 19 september 2011 21:12

Min dag har varit så seg. Det är väl mest för att jag inte har hittat på något men också för att jag sov så dåligt på natten. Så jag ska lägga mig nu när jag skrivit detta inlägget. Ganska ovanligt faktiskt. Imorgon går vi en långpromenad igen. 

Pyssla har jag iallafall hunnit lite. Provade att blanda sockerpastan med choklad och visst gick det! Dock blev den väldigt torr efter ett tag så jag fick vara snabb.


  

Mina bakprylar

 

Av Sophie - 19 september 2011 18:41

Jag är riktigt jävla hungrig. Har ätit så dåligt idag. Dumt av mig. Nu blir det tomatsoppa med krutonger och creme fraiche. Enkelt och gott när man inte kommer på något annat. Vi kör på färdigköpt tomatsoppa idag. Sjukt god är den och även de andra sopporna från Kelda:


 

Av Sophie - 19 september 2011 10:30

Jag äslkar att titta på gamla bilder. Mest på mig själv eftersom bilderna oftast hör ihop med minnen. Så jag lägger upp jättemycket gamla bilder på mig själv och kanske lite annat också. Fråga gärna om bilderna om ni vill ifall ni undrar något, själv har jag nära till tårar när jag ser några av bilderna.  Vad man nu skulle undra över en bild? Men kanske när den är tagen, vad jag minns eller hur jag mådde just när den bilden togs. För jag skriver inga kommentarer till bilderna nu.

Och jag måste varna innan ni hoppar på mig: Bilderna är speciella för mig och jag vill visa hur jävligt det ser ut.


                                                                                                                                                                                                         

Av Sophie - 19 september 2011 08:15

Jag har kollat in den där listan som väldigt många bloggare använder. Den är fruktansvärt tråååkig. Dessutom kan ni glömma att jag skriver om mina första eller andra kärlekar och sånt trams, de personerna läser högst troligt min blogg. Men hörrni, vad vill ni att jag skriver om? Kom med bra idéer.

Fyll i de tomma punkterna på listan nedan! 



Dag 01 – Om mig
Dag 02 – 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – 
Dag 05 – 
Dag 06 – 
Dag 07 – Mina vänner 
Dag 08 – 
Dag 09 – 
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – 
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – 
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – 
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – 
Dag 30 – 
Av Sophie - 18 september 2011 23:05

Japp, vi var ute i en timme. Gick väldigt långt genom skogen i ett riktigt ösregn. Fan vad skönt det var. Regnskyddet på, barnens nya vantar på deras små knubbiga händer och deras nya stickade tröjor plus stickade jordgubbs- och blåbärsmössor. Sött. Bekvämt. 

En dålig grej med vagnen är att den är framåtvänd. Det gör att man inte får den fina kontakt med barnen som man annars får. Men jag stannar väldigt ofta och tittar till dem och om man inte har regnskydd så finns det ett litet nät där bark som gör att jag kan se in till dem. Så det tycker jag inte är så farligt. 

Joel sov den sista kvarten av promenaden men annars var båda vakna hela tiden. Pratade och skrattade högt med skogen. Sen när vi kom hem blev det pyjamas och välling följt av sängen för deras del. För min del (när de somnat) blev det varm choklad framför TV:n. Jag tror att det är första gången som jag tittar på TV på några veckor. Det är på grund av att jag inte vill att barnen ska titta. Hur gör ni med sånt, ni som har barn? Låter ni bebisen se på Tv? Självklart tittar Joel och Samuel ibland. Det blir ju så ibland. Men kan jag undvika det så gör jag det. Själv började jag inte med sånt förrän jag var 2 ½ år ungefär. Känns så onödigt att låta ett ovetande barn "förstöras" tidigare än nödvändigt. Yay, whatever. Här kommer lite bilder.


                 

Av Sophie - 18 september 2011 20:00

Har totalt missat detta. Man har en lista med trettio punkter som man utgår ifrån och skriver varje dag ett inlägg som handlar om något som står på listan. Stämmer det? Vill ni att jag gör en sån lista? Isåfall får ni hjälpa mig att komma på olika punkter som vore intressant att skriva om! Det ska självklart ha med mig eller mitt liv att göra. Jag tänker inte skriva om marsvinets första månad eller något annat som inte rör bloggen ifråga. Så, ska jag?

Av Sophie - 18 september 2011 16:37

Nu går vi ut en runda, tar med systemkameran. Ska lägga upp bilder som jag tog imorse då med, på pojkarnas nya kftor som deras gammelfarmor har stickat. Skitfina!

Ses senare hoppas jag!


Joel .

 


Sophie årgång 92

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>
19 besvarade frågor

Arkiv

Sök i bloggen

Blog Statistics Blogglista.se Bloggparaden Startblogg.se
Visitkort till bloggen
Aktuellt bloggen Bloggar av mammor och gravida Up and Down Bloggparaden Föräldraskap bloggar bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards